Miuncheno tipo belgiškas salyklas, degintas iki 100-105 ° C. Turtingas, auksinis salyklas. Suteikia nedidelį spalvų atspalvį gražios, aukso-oranžinės spalvos atžvilgiu. Prideda ryškų grūdėto salyklo skonį daugeliui alaus stilių, nepažeisdamas putų stabilumo ir kūno. Taip pat naudojamas nedideliais kiekiais kartu su „Château Pilsen 2RS“, norint gaminti šviesios spalvos alų, pagerinantį salyklo skonį ir suteikiantį alui turtingesnę spalvą. Pagerina charakterio alaus skonį. Skirtas Pale ale, gintaro spalvos, rudo, stipraus ir tamsaus alus rūšims. iki 60% dalies mišinyje. Drėgmė max. 4,5%, sausos medžiagos min. 80,0%, spalva EBC min. 13.0 – max.17.0.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.