Belgiškas salyklas Kvietinis Chateau Wheat Chocolat, 1kg

1,97

Kategorija:

Belgiškas kvietinis šokolado salyklas. Malti kviečiai skrudinami 230 ° C temperatūroje, o paskui greitai atšaldomi, kai pasiekiama norima spalva.
Tai yra labai skrudintas salyklas, nors ir ne tokioje aukštoje temperatūroje kaip juodasis salyklas. Šio salyklo pagalba aluje galima įgyti giliai rudą spalvą su juodos kavos ir karčiojo saldaus šokolado užuominomis. „Chocolat“ salyklo kvietinė versija turi ryškesnį tamsaus šokolado pobūdį, palyginti su miežių variantu. Šis salyklas suteikia spalvą ir skonį įvairiausiems tamsaus alaus stiliams ir yra naudojamas norint išlyginti tam tikrus angliško stiliaus tamsius alaus stilius, pavyzdžiui: „Stouts“, „Porters“ ar rudą elį. Skirtas „Dunkelweizen“, „Altbier“, „Schwarzbier Stouts“, „Porteriai“ ir specialiesiems eliams. Iki 20% dalies mišinyje. Drėgmė max. 4,5%, sausos medžiagos min. 77,0%, spalva EBC min. 800.0 – max.1100.0.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Belgiškas salyklas Kvietinis Chateau Wheat Chocolat, 1kg”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

 

 

 

 

 

AKCIJA!!! 

Perkant betkurios rūšies apynių 5kg pakuotę ar daugiau - taikome -25% nuolaidą! Pasirūpinkite apynių atsargomis už gerą kainą!