Šokoladinis Belgiškas salyklas Chateau Chocolat, 1kg

1,89

Kategorija:

Belgiškas šokoladinis salyklas. Deginama 230 ° C temperatūroje ir greitai atšaldoma, kai pasiekiama norima spalva. Salyklas yra labai skrudintas, turintis giliai rudą spalvą. Iš čia kilęs jos vardas. „Château Chocolat“ salyklas naudojamas alaus spalvai sureguliuoti ir suteikia skrudintų riešutų skonį. Château Chocolat salyklas pasižymi daugeliu juodojo salyklo savybių, tačiau suteikia mažiau kartaus skonio nei juodasis salyklas ir yra lengvesnis už juodąjį salyklą, nes jis skrudinamas šiek tiek trumpesnį laiką, o galutinė temperatūra nėra tokia aukšta. Skirtas Brown, stipriems, tamsesniems ir juodiems alaus stiliams, pavyzdžiui: Poteriui, Stouts ir rudiesiems eliams. Iki 7% dalies mišinyje. Drėgmė max. 4,5%, sausos medžiagos min. 75,0%, spalva EBC min. 900.0 – max.1100.0.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šokoladinis Belgiškas salyklas Chateau Chocolat, 1kg”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *